Sortiment

Kontakt


 • Pite Byggnadsvård
  Erica Duvensjö
  Persöbyvägen 188
  Långnäs
  946 91 ROKNÄS
  070-221 44 98
  erica@pitebyggnadsvard.se

Hitta till oss...

Handelsboden

I en timrad sommarstuga på vår gård i Långnäs-Persibyn huserar Sveriges nordligaste byggnadsvårdsbutik.
Stugan uppfördes runt 1875 och är idag inredd som en handelsbod med lugn och rofylld atmosfär.

I hallen möts du av skomakarlampans sken och den hemtrevliga doften av tjära och linolja. Butiken är en sällsam upplevelse för kropp och själ.

Med vår kunskap och personliga service hjälper vi dig gärna på vägen till ett mer hållbart, ekologiskt & hemtrevligt boende! Gårdsbutiken

Byggnadsvård och ekologisk renovering

Byggnadsvård är ett sätt att bevara husets unika särdrag. Genom att använda beprövade ekologiska naturmaterial och hantverkstekniker skapas friska människor och personliga byggnader med karaktär och själ.
Traditionella material och metoder förenklar det löpande underhållet och blir ofta billigare i längden. Samtidigt bidrar du också till ett ekologiskt och hållbart samhälle.
I vår handelsbod finns det mesta inom byggnadsvård & ekologiska alternativ för både proffs och hemmasnickare. Kompiskväll

Kompiskväll i handelsboden

Bjud dina vänner på en trevlig kväll i vår handelsbod!
Under två timmar har ni möjlighet att pusta ut, lämna vardagsbestyren bakom er. Här kan ni förslagsvis dekorera kransar eller kanske bara låta doften av linolja låta föra tankarna tillbaka till forna tider medan elden sprakar i vedspisen.
Kvällen avnjuts självklart med vårt hembakade fika.

Priset för kvällen är 150 kr/pers. Då ingår fika, handledning/föreläsning och naturligtvis erbjuds då finfina erbjudanden i butiken.
Vi tar emot grupper om max 10 personer. Eventuell allergi meddelas vid bokning.

Varmt välkomna önskar Erica & Jimmy!